versie 18-07-2024 04:33

Boekenlijst 2024-2025

Toelichting op boekenlijst

Dit is de boekenlijst voor voltijd- (VT) en deeltijdstudenten (DT) van de bacheloropleiding en voor zij-instromers in het zij-instroomtraject tot leraar basisonderwijs van Hogeschool de Kempel.

Hoe werkt het?

Door een samenwerkingsverband met Studie Bijdehand verloopt de aanschaf van de boeken op deze boekenlijst eenvoudig via www.studiebijdehand.nl. Studenten zijn zelf verantwoordelijk voor de keuze van de juiste boekenlijst, de juiste opleidingsvariant (VT, DT, zij-instroom) en het correcte leerjaar. Controleer dit goed. Het is mogelijk om de volledige lijst of een selectie uit de lijst te bestellen. Tevens is het mogelijk te kiezen voor gebruikte (indien voorradig) of nieuwe boeken. Bij bestellingen via Studiebijdehand zijn geen verzendkosten verschuldigd. Bestel je twee of meer Nederlandstalige boeken, dan krijg je 5% korting. Bestellen via Studie Bijdehand is mogelijk vanaf medio/eind juni.

Het is uiteraard ook mogelijk om de boeken zelf via andere leveranciers te bestellen. Andere mogelijke leveranciers zijn Studiewinkel.nl, Boom Hoger Onderwijs en Bol.com.

Daarnaast adviseren wij je om bij aanvang van je studie aan Hogeschool de Kempel de beschikking te hebben over een notebook. Specificaties vind je in de boekenlijst.